Hanna

 

Fügedi Hanna - belsőépítész tervező

hello@fugedihanna.hu

+36 70 418 6690

 

 

 

 

Tervezés során elsősorban nyitottság és kíváncsiság jellemez, legyen szó a körülöttem lévő emberekről, vagy innovatív új anyagokról, belsőépítészeti megoldásokról.

A harmónia szerintem a megfelelő kontrasztok megtalálásában van. Ezért szeretem a lágy tónusok mellett az életerős, friss színeket. Vagy a levegős, nagy, fényes, tágas tereket apró személyes részletekkel. És mindig szeretem az olyan építészeti kihívásokat, mikor valamilyen hagyományos, vagy antik architektúrához modern és kortárs szemléletet is hozzákapcsolhatunk a belsőépítészet által.

Fiatal tervezőként minél több tervezési feladatban szeretném kipróbálni magam. Szeretem a változatos feladatokat, legyen az közületi vagy lakosság, étterem vagy iroda, hotel, vagy éppen iskolai tér.

Szeretem, hogy minden feladat más és más, mindig meg kell újulni, új szemmel vizsgálni a felmerülő feladatokat és kérdéseket. És azokra olyan személyes válaszokat adni, ami a legjobban kiemeli a megrendelő igényeit, a kialakítandó tér használatát és funkcióját, miközben visszaadja azt a kortárs személetet és minőségi térérzetet, amit a tervezés során végig képviselek.